Over ons


Wie zijn wij?


MLJ Administraties en Belastingadvies wordt geleid door Joke Meijer, Manon Lanfermeijer en Anja Joosten. In 2005 zijn Joke en Manon gestart onder de naam De Meijerij Administraties en Belastingadvies. Al snel groeide het kantoor qua aantal cliŽnten en is Anja in 2009 het team komen versterken. In 2012 werd besloten het huidige pand aan de Schieland 18 te betrekken en zijn we verder gegaan als MLJ (Meijer-Lanfermeijer-Joosten) Administraties en Belastingadvies.


Wat kunt u verwachten?


Onze jarenlange ervaring op fiscaal en financieel gebied zorgt ervoor dat wij onze relaties op vakkundige wijze van dienst kunnen zijn. Wij hebben ervaring opgedaan bij diverse (grote) accountantskantoren. Wij streven echter naar een meer persoonlijke begeleiding en een goede prijs/kwaliteitverhouding. Belangrijk vinden wij, naast de kwaliteit van ons werk, een open en duidelijke communicatie naar onze cliŽnten toe.


Denkt u dat wij iets voor u kunnen betekenen? Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.